Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα στη Βοιωτία σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπάζογλου στο 6’, ενώ για τον Λεβαδειακό ο Μπραντάο με πέναλτι στο 83’ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιακουμάκης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Ριζούπολης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο 6ο λεπτό, όταν σε φάουλ του Μενδρινού ο Παπάζογλου προσπάθησε για την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε, αλλά βρήκε την μπάλα στο πέσιμο και σκόραρε!

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο μια φορά στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 24΄ ο Τσόβιτς επενέβη σε δύο χρόνους για να εξουδετερώσει την κεφαλιά του Νιασέ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το σουτ του Νιασέ στο 50΄ πέρασε άουτ, ενώ την κεφαλιά του Μεντί στο 57΄, σε εκτέλεση κόρνερ, απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μενδρινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι όδευε προς υο τέλος, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθαν τα πάνω – κάτω. Στο 82΄ ο Μπιτζιμίν τράβηξε έξω από την περιοχή τον Γιακουμάκη, συνέχισε να τον τραβάει και εντός και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπραντάο στο 83΄, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το τρομερό σουτ του Γιακουμάκη διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης 2-1 (Novasports 3)

Γκολ: 6′ Παπάζογλου (Απόλλων), 83′ πεν. Μπραντάο (Λεβαδειακός), 90’+2′ Γιακουμάκης (Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες:
Μπραντάο – Χουάρες, Κοντοές, Σιατραβάνης, Μπεντζαμίν

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Φαβάρο, Ζαραδούκας (51′ Μπελγκαζουανί), Νιάσε (70′ Γιακουμάκης), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Μπραντάο.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς):
Τσόβιτς, Κοντόες, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κούρος, Χουάρες (73′ Κονέ), Μενδρινός (87′ Μπαμπιάρζ), Αλμπάνης (67′ Σιατραβάνης), Μάατσεν, Καστιγέχος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης