Μολονότι αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες απέναντι στον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με την ισοπαλία (1-1) το βράδυ της Τρίτης από το «Κλεάνθης Βικελιδης», καταφέρνοντας να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης, αφού αναζητούσαν μόνο τη νίκη για να προκριθουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες είχαν καλό αγωνιστικό ρυθμό και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 36΄, αφού ο Καρανίκας χτύπησε εκτός φάσης τον Σόουζα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59΄, μετά από φάουλ του Μπαργκάν και κεφαλιά του Μιλούνοβιτς, που παραβίασε την εστία του Γιαννίκογλου για να φτάσουμε στο 72′ όταν οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν με τον Σολτάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κιτρινόμαυροι στη συνέχεια πίεσαν με στόχο ένα δεύτερο γκολ ώστε να κερδίσουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης, αλλά οι Γιαννιώτες δεν ήταν πρόθυμοι να αφήσουν την ευκαιρία και με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν το τελικό 1-1, ενώ η τελευταία φάση καταχωρήθηκε στο 93′ όταν σουτ του Μπούρμπου, έφυγε μόλις άουτ.

Άρης (Δ. Σπανός):
Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός (82΄Καπνίδης), Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75΄Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46΄Στεφάνοβιτς), Κάσσος.

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67΄Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70′ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41΄Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης