Για την ως τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας του, για το μέλλον το δικό του, αλλά και τις δικές του προσδοκίες, μίλησε ο Ισπανός τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα, στην ανοιχτή συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης για τους δημοσιογράφους.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είπε αρχικά: «Νιώθω πάρα πολύ καλά και η δουλειά μου αναγνωρίζεται. Δεν είμαι ήρωας, είμαι ένα κομμάτι της ομάδας, ακόμα ένας παίκτης και το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις προπονήσεις: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με όλους. Με τους Καντιμοίρη και Αναγνωστόπουλο τα πηγαίνουμε εξαιρετικά, είμαστε νομίζω ένα πολύ καλό σύνολο με βοηθάνε και τα δύο παιδιά. Υπάρχει ανταγωνισμός που όμως αποσκοπεί στο καλό της ομάδας και στόχος είναι να πηγαίνει καλύτερα η ομάδα».

Για το πέναλτι που απέκρουσε με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένα σύνολο καταστάσεων. Μετράει και το ταλέντο και η δουλειά. Είδα τη θέση που είχε ο αντίπαλος παίκτης και που κοιτούσε και κατάφερα να αποκρούσω. Είναι ένα σύνολο προσπαθειών και αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς».

Για τη πολωνική Βίσλα και την οψιόν που δεν ενεργοποιήθηκε: «Υπήρχε πρόταση και η αρχική μου σκέψη ήταν να μείνω. Όμως υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από την Πολωνία. Όμως τελικά αποφάσισα να έρθω στον Άρη και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που είμαι εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια σε διάστημα οκτώ ημερών: «Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, κερδίσαμε στο φιλικό χθες, έχουμε ποιότητα και το δείχνουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε. Πρώτα το ματς του Σαββάτου με τα Γιάννενα και μετά τα υπόλοιπα».

Για το ότι δεν έχει δεχθεί γκολ: «Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, όλη η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Για την παρουσία του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Επικοινωνούμε πολλές φορές με ένα βλέμμα, νιώθουμε μια ασφάλεια όταν παίζουμε μαζί, γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά από τα προηγούμενα χρόνια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης