Συγκλονιστικό φινάλε είχε ο αγώνας Κυπέλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο η ομάδα του Αναστόπουλου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1, κατάφερε με δύο γκολ στο τέλος να πάρει την ισοπαλία με 3-3 σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου: στο 14ο λεπτό ο Αργεντινός Μάσα έκανε το εναέριο σουτ από σέντρα του Τσουκαλά νικώντας τον Διούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως άμεση ήταν η απάντηση των «κίτρινων», καθώς έφεραν το σκορ στα ίσα στο 25΄ με τον Μπαργκάν, το δυνατό σουτ του οποίου δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Κοσίτσκι.

Οι Αρκάδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 29′ με τον Ιωαννίδη, ενώ στο 72΄ ο Αστέρας πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με πέναλτι που κέρδισε ο Μάσα σε ανατροπή του από τον Διούδη, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιλιανίδης.

Από την άσπρη βούλα ωστόσο μείωσε ο Άρης στο 85′ με τον Τάτο, ενώ ο ίδιος παίκτης κατάφερε να κάνει το 3-3 δύο λεπτά αργότερα με την μπάλα από το σουτ του να βρίσκει στον Ευαγγέλου, αλλάζοντας πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κοσίτζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Τσουκαλάς

Αρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66΄ Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46΄ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46΄ Παυλίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτζι, Κυργιακόπουλος, Μπέρτος, Κότσιρας, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς (63΄ Ιγκός), Χαντανί, Τσουκαλάς (46΄ Πότσι), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄ Δημούτσος), Μάσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης