Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σφράγισαν την πρόκριση σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς. Τα γκολ σημείωσαν οι Σισοκό (50’) και Νικολάου (86’).

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με όλα τα μετεγγραφικά αποκτήματα στην ενδεκάδα, αλλά και αρκετούς νεαρούς με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη. Παρ’ όλα αυτά στο 25’ ο Ανσαριφάρντ και στο 36’ ο Σισοκό απείλησαν την εστία των «κίτρινων», ενώ ο Άρης είχε καλή στιγμή με τον Ντούνη στο 16’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 50′ ο Μανθάτης σέντραρε, ο Ανσαριφάρντ γύρισε την μπάλα προς τον Σισοκό και ο Γάλλος κοντρόλαρε με το στήθος και πλάσαρε πετυχημένα. Στο 65′ ο Καρντόσο στάθηκε και πολλοστή φορά άτυχος, αφού το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 79’ και το 82’ ο Μπαργκάν ανησύχησε τον Λεάλι.

Το ματς τέλειωσε οριστικά στο 86′, όταν ο Σεμπά εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολάου με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ολυμπιακός – Άρης 2-0 (COSMOTE SPORT 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 50′ Σισοκό, 86′ Νικολάου

Κίτρινες κάρτες:
Ρέτσος, Φιγκέιρας – Τσουμάνης, Καπνίδης, Ντούνης

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός:
Λεάλι, Παρέδες (80′ Φιγκέιρας), Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτινς (77′ Ρομαό), Ελιουνούσι (71′ Σεμπά) Μανθάτης, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Άρης:
Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (87′ Καρβούνης), Ντούνης (75′ Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70′ Ανάκογλου), Μπαργκάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης