Aπογοητευμένος με το γεγονός ότι ο Άρης άφησε δύο βαθμούς (0-0) στην Καλλιθέα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος πάντως έσπευσε να επισημάνει ότι δεν έχει κάποιο παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Όσον αφορά για το γκολ του Άρη, το οποίο κακώς ακυρώθηκε, τόνισε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι για να δουν τις αποφάσεις των διαιτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός:

«Η ουσία είναι το γκολ. Η ομάδα έβγαλε φάσεις, είχε δημιουργία, τα είχε όλα. Αλλά όλα διαγράφονται όταν δεν είναι μέσα σε αυτά το γκολ. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, μόνο στην εκτέλεση. Δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής το ματς. Είδα 15 τελικές, τα υπόλοιπα τα είδατε και κρίνετε εσείς.

Στο τέλος, η ιστορία θα δείξει ότι ο Άρης έφερε μία κακή ισοπαλία, σε μία έδρα που θα έπρεπε να κερδίσει. Κρατάμε την εμφάνιση και πάμε για το επόμενο», είπε αρχικά.

Για το τρίτο ακυρωθέν γκολ του Άρη:
«Εγώ από την πλευρά μου έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οφσάιντ. Πριν ενάμιση μήνα είχα πει για μία εμπλοκή που έβλεπα να ερχόταν. Υπάρχουν υπεύθυνοι να τα δουν».

Για τη συνέχεια της ομάδας:
«Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να κρατηθεί συμπαγής η ομάδα, είναι να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Αν υπάρχει παράπονο για το ποιος παίζει ή δεν παίζει, ποιος έβαλε το γκολ ή δεν έβαλε, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Όπως είχαμε πάρει διαφορά, μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Απλά θέλει σοβαρότητα και ηρεμία».

Για την αλλαγή του Βαλεριάνου:
«Η αλλαγή του Βαλεριάνου έχει να κάνει με το εγώ και όχι το εμείς».

Για τον Ιντζόγλου
: «Τον έσφιξε η γάμπα του στην προθέρμανση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης