Για αθέτηση υπόσχεσης κατηγορούν τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο τα Μικρασιατικά Σωματεία που τίθενται υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Με σημερινή ανακοίνωση από το Συντονιστικό όργανο των Σωματείων, επισημαίνεται ότι ο δήμαρχος δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημά τους για συνάντηση, παρότι είχε δεσμευτεί πως θα το κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υποσχέθηκε σε τετ α τετ που είχε με τον εκπρόσωπό μας Νίκο Καραμπουρνιώτη έξω από το γραφείο του στο Δημαρχείο, ότι θα επικοινωνήσει ώστε να δεχθεί να μας δει. Η πρώτη (τελικά) δικαιολογία ήταν το ότι άλλαζε αντιδημάρχους και δεν είχε χρόνο. Η δεύτερη, η οποία βγήκε από το στόμα της γραμματέως του 16 ημέρες μετά, ήταν πως ο δήμαρχος δεν πηγαίνει στο Δημαρχείο διότι φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα, πράγμα που δεν ισχύει, αφού στο Δημαρχείο πήγαινε κανονικά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, τα Μικρασιατικά Σωματεία υποστηρίζουν ότι τα αιτήματά τους δεν αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά έναν «αγώνα μνήμης», αφού σκοπό τους είναι να ενημερώσουν τον δήμαρχο ότι στο νέο γήπεδο θα υπάρχουν δωρεάν παροχές για τους δημότες Νέας Φιλαδέλφειας «… που αφορούν παραδοσιακά ωδεία εννέα μουσικών οργάνων, θεατρικές ομάδες, σχολές βυζαντινής χορωδίας, βυζαντινής αγιογραφίας, παραδοσιακής χορωδίας. Γι’ αυτό, λοιπόν, το δώρο δεν υπάρχει ούτε ένας Δήμαρχος στην Ελλάδα που θα αδιαφορούσε και τουλάχιστον δεν θα καθόταν να ακούσει και να συζητήσει.

»Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι όλα ήταν δικαιολογίες και δεν βλέπουμε τον λόγο που αδιαφορεί τόσο έντονα, ενώ μας υποσχέθηκε άλλα. Ως σωματεία ενημερώνουμε, λοιπόν, για τις προθέσεις μας για παροχές σπουδών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και φυσικά καλούμε τον κόσμο σε αγώνα. Έχουμε δικαίωμα στη μνήμη και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης