Ονειρεμένο ντεμπούτο έκανε με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα, καθώς στην πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα σκόραρε δις, οδηγώντας την ομάδα του στην ευρεία νίκη (4-1) επί της Ξάνθης.

Ο Πορτογάλος στράικερ, μιλώντας στην A Bola, ο Πορτογάλος φορ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περασμένη διετία, τονίζοντας ότι μολονότι έπιασε… πάτο δεν κατέθεσε τα όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν για δύο χρόνια σε μια μαύρη τρύπα, έφτασα στον πάτο, αλλά δεν κατέθεσα τα όπλα. Ποτέ δεν τα παρατάω. Ό,τι κατάφερα έγινε με ιδρώτα και θυσίες. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ ότι είμαι κατάσκοπος και είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν, όταν έπαιζα στην Ανζί», ανέφερε ο 32χρονος άσος.

Επόμενος στόχος του, να κερδίσει… μέσω ΑΕΚ ξανά θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του. «Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι’ αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς».

Ως φίλαθλος, πάντως, έζησε έντονα την κατάκτηση του Euro. «Είδα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου και το πανηγύρισα. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης