Ο νέος κύκλος στην καριέρα του Μόντσι στη Ρόμα ξεκίνησε και τυπικά τη Δευτέρα, καθώς οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας της με το νέο τεχνικό τους διευθυντή.

Ο Ισπανός, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «Ρωμαίους» με την προοπτική της επέκτασής του για έναν ακόμη. Τα τελευταία 17 χρόνια εργάστηκε στη Σεβίλλη, την ομάδα που εκπροσώπησε και ως ποδοσφαιριστής και που βοήθησε να κατακτήσει 9 μεγάλα τρόπαια στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσωπικά, αλλά και ολόκληρης της ομάδας, καλωσορίζουμε τον Μόντσι στην οικογένειά μας και προσδοκούμε σε μία μακρά και ειλικρινή συνεργασία. Για την Ρόμα ανοίγει μία νέα εποχή», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιμ Παλότα και πρόσθεσε:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος μετά την πρόσληψη του Μόντσι, ενός εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το προσωπικό της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν», τόνισε από την πλευρά του ο Μόντσι και κατέληξε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό project και περιμένω με αγωνία να υπηρετήσω το σύλλογο, τους οπαδούς, το προσωπικό και τους παίκτες σε αυτό το ιστορικό σωματείο για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης