Ο Παγκύπριος Σύλλογος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) ανακοίνωσε πως οι περισσότεροι παίκτες των ομάδων των τεσσάρων κατηγοριών του νησιού είναι ανασφάλιστοι!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «αν και η ποδοσφαιρική σεζόν 2017/2018 στην Κύπρο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, εντούτοις οι ποδοσφαιριστές των 25 εκ των 58 ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Α΄, Β΄, Γ΄ κατηγορίας δεν έχουν ακόμη ασφαλιστεί στο Σχέδιο Ασφαλιστικής Κάλυψης Ποδοσφαιριστών που προωθεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.)»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως το σχέδιο ασφαλιστικής κάλυψης του ΠΑ.Σ.Π., ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και προσφέρει την ευκαιρία στις ομάδες να ασφαλίσουν τους παίκτες τους σε χαμηλό κόστος. Το συγκεκριμένο σχέδιο σκοπό έχει την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών με ένα χαμηλό ποσό ετησίως, προστατεύοντας έτσι τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα ίδια τα σωματεία σε περίπτωση τραυματισμών.

Από τις 28 ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας, έξι σωματεία δεν έχουν ακόμη προχωρήσει με την υιοθέτηση του σχεδίου. Ακόμη πιο δυσάρεστη είναι η εικόνα στην Γ’ κατηγορία, όπου 19 από τις 30 ομάδες δεν έχουν -ακόμη- ασφαλιστεί οι ποδοσφαιριστές τους. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε αυτές τις ομάδες, αυτή την περίοδο παίζουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης