Ο Άντρις Γιόνκερ είναι ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ, καθώς διαδέχεται στο «τιμόνι» τον Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του 54χρονου Ολλανδού, ο οποίος επιστρέφει στους «λύκους», ύστερα από τη θητεία του ως βοηθός προπονητή το διάστημα 2012-14.

Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2018. Μιλώντας για τον νέο προπονητή της Βόλφσμπουργκ, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Άντρις Γιόνκερ ξέρει καλά τη Βόλφσμπουργκ και διατήρησε τακτική επαφή με το σύλλογο, ακόμη και μετά τη μετακίνησή του στο Λονδίνο. Και οι δύο αυτοί παράγοντες ήταν ζωτικής σημασίας, προκειμένου να επιτύχουμε αυτή την κορυφαία λύση τόσο γρήγορα. Είναι ένας διεθνώς έμπειρος προπονητής και ένας ειδικός στην τακτική, ο οποίος παρέχει τις καλύτερες δυνατές απαιτήσεις για να επιστρέψει γρήγορα η Βόλφσμπουργκ στο δρόμο των επιτυχιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βόλφσμπουργκ είναι αυτή τη στιγμή 14η στην κατάταξη στην Μπουντεσλίγκα με 22 βαθμούς, δύο περισσότερους από το Αμβούργο που βρίσκεται στην 16η θέση, ο «κάτοχος» της οποίας δίνει μπαράζ για την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια», και τέσσερις περισσότερους από την -προτελευταία της κατάταξης- Ίνγκολστατ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης