Η πόρτα της Τότεναμ είναι ανοικτή για τον Ράιαν Μέισον, όπως αποκάλυψε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά την αναγκαστική αποχώρηση του 26χρονου παίκτη από την ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός προπονητής εξήρε τη συμβολή και την επιρροή του παίκτη στα πρώτα του χρόνια στον πάγκο των «πετεινών» κι εκτιμά ότι ο πρώην πια μέσος της ομάδας διαθέτει ένα «εκπληκτικό ποδοσφαιρικό μυαλό» που θα τον βοηθήσει να επιτύχει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει γύρω από το άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά ήταν ένας πολύ επιτυχημένος παίκτης και σίγουρα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο, σε ό,τι κι αν έχει σκοπό να κάνει στη συνέχεια της ζωής του. Τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά, αλλά θεωρώ ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο μέλλον για τον ίδιο. Είναι μόλις 26 ετών με εκπληκτικές ικανότητες γύρω από το ποδόσφαιρο. Και βέβαια η πόρτα της Τότεναμ είναι ανοικτή γι΄ αυτόν, να τον βοηθήσουμε, εγώ, το προπονητικό τιμ και ο σύλλογος, διότι τον αγαπάμε και όλη την οικογένειά του. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο. Μιλήσαμε γι΄ αρκετή ώρα, με τους συνεργάτες μου και τον διευθυντή της ακαδημίας, Τζον ΜακΝτέρμοτ», τόνισε ο Ποκετίνο μετά το εκπληκτικό come back της ομάδας του στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» (2-2) και πρόσθεσε σε προσωπικό επίπεδο:

«Μην ανησυχείς Ράιαν, διότι θα γίνει ένας πολύ επιτυχημένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έστω κι εκτός γηπέδων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης