Άντερσον: «Μία νίκη συνόλου με πολλούς ήρωες»

Άντερσον: «Μία νίκη συνόλου με πολλούς ήρωες»
Μία ισοπαλία, μάλιστα χωρίς γκολ, που ο Γιάρνε Άντερσον θα θυμάται περισσότερο και από τις καλύτερες νίκες του. Όχι άδικα, αφού το αποτέλεσμα στο San Siro έφερε τη Σουηδία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, σε ένα παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 2006, αφήνοντας... σπίτι την Ιταλία.

«Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος, κυρίως για αυτούς τους παίκτες. Για πολλούς από αυτούς ήταν η τελευταία ευκαιρία στην καριέρα τους να φθάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο 55χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας.

«Έχουμε παίκτες που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και, κατά τη γνώμη μου, είναι καλής ποιότητας. Αν έχεις μια ομάδα που εργάζεται, τότε λειτουργούν τα πράγματα. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τις προτεραιότητες και το μοντέλο. Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει σταματήσει εδώ και ενάμιση χρόνο και εξακολουθούμε να μιλάμε για αυτόν. Τώρα ας μιλήσουμε για άλλους. Δεν είμαι εδώ για να κάνω συγκρίσεις και φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω ούτε αυτήν τη φορά. Μαζί του είχαμε ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού, αλλά αποφάσισε να εγκαταλείψει. Προφανώς είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, αλλά εμείς προσαρμοστήκαμε και βρήκαμε ένα διαφορετικό είδος του παιχνιδιού. Αυτή είναι η νίκη είναι συνολική, έχουμε πολλούς ήρωες απόψε. Είμαι συγκινημένος και προφανώς πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος» πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 11:44