Πρωτοφανή περιστατικά καταγράφηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, καθώς άνδρες της αστυνομίας εμφανίστηκαν με σκοπό να συλλάβουν τον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν επέτρεψε στους εκπροσώπους της ΕΠΣ Άρτας να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση με δικαίωμα ψήφου. Ο κ. Τρομπούκης εκπρόσωπος της Ένωσης αντέδρασε ισχυριζόμενος ότι έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση και αφού δεν έγινε δεκτός αποχώρησε με σκοπό να υποβάλει μήνυση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μήνυση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου και διέταξε τη σύλληψη του προέδρου της ΕΠΟ! Στη συνέχεια εμφανίστηκαν αστυνομικοί στην αίθουσα όπου συνεδρίασε η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας, ενώ μετά από διαβουλεύσεις ο Γιώργος Γκιρτζίκης παρέμεινε στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Τώρα που θα φύγουμε από αυτή την αίθουσα θα σωθεί το ποδόσφαιρο, διότι θα με συλλάβουν», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, τα μέλη πρότειναν την απλή εγγραφή των δυο μελών από την Άρτα, ώστε να αποσυρθεί η μήνυση και έτσι επανήλθε η τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι υπηρέτης του ποδοσφαίρου. Είμαι εδώ για να προσφέρω κι αν στις εκλογές δεν θέλετε να συνεχίσω στη θέση του προέδρου θα μείνω για να δώσω καλοπροαίρετα βοήθεια όπου κι αν μου ζητηθεί. Υπηρέτησα καταδρομέας. Και παρά την ηλικία μου, καταδρομέας παραμένω», είπε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης