Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση του συλλόγου της Δανίας δαπάνησε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που κάλυψε τις απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Κύπρου για τον διεθνή επιθετικό.

Μάλιστα, η Κοπεγχάγη καλωσόρισε τον Κύπριο φορ προβάλλοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το γκολ που σημείωσε ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο μεταξύ τους παιχνίδι για την προκριματική φάση του Champions League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο νέος επιθετικός της Κοπεγχάγης Πιέρος Σωτηρίου είναι γνώριμός μας, αφού σκόραρε με την ομάδα του από την Κύπρο κόντρα στους μελλοντικούς του συμπαίκτες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι. Καλωσόρισες Πιέρο».

Ο ίδιος ο Σωτηρίου ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής μου στην ομάδα της Κοπεγχάγης, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από το πιο βαθύ σημείο της καρδιάς μου πρώτα απ’ όλα την ομάδα μου, τον πρόεδρο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα όσα μαζί πετύχαμε και μου έδωσαν την ευκαιρία να επιτύχω ένα μεγάλο μου όνειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης