Τη δαιμωνιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Κώστας Μήτρογλου, οδηγώντας την Μπενφίκα μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Ο Ελληνας επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη (2-1) της Μπενφίκα απέναντι στην Εστορίλ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας τρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ανοιξε το σκορ στο 36’ μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς, ωστόσο ισοφάρισε (41’) ο Κλέμπερ για την Εστορίλ.

Πάντως ο Μήτρογλου στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, μετά από ασίστ του Τσέβρι και ενώ βρισκόταν οριακά σε θέση οφσάιντ, διαμόρφωσε τα δεδομένα της νίκης.

Με αυτά τα δύο γκολ ο Μήτρογλου έφτασε τα 24 συνολικά την τρέχουσα περίοδο και είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα. Σε όλη την αναμέτρηση, αγωνίστηκε και ο Ανδρέας Σάμαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο στάδιο Da Luz στις 5 Απριλίου. Στην έτερη ημιτελική αναμέτρηση, η Γκιμαράες θα αντιμετωπίσει απόψε την Ντεπορτίβο Τσάβες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης