Ο Κώστας Καρυοφύλλης με δήλωσή του διέψευσε πως έπεσε θύμα επίθεσης και ότι το επεισόδιο που υπήρξε έξω από το μαγαζί του δεν είχε σχέση με εκείνον. Νωρίτερα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι περίπου 30 άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί επί της οδού Θηβών και επιτέθηκαν στον διαιτητή του Συνδέσμου Πειραιά και σε υπαλλήλους.

Ο Κ. Καρυοφύλλης φέρεται να δήλωσε στο «diaititis.gr»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφτείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό ούτε και με έδειραν όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε 30 άτομα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτό για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το μαγαζί μου έξαλλου ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν έχει ζημιές άξιες λόγου.

Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημα δεν έχει κάνει ούτε μαζί μου αλλά ούτε και με διαιτησία αφού εγώ πρόσφατα επανήλθα, αφού ήμουν 1,5 χρονο εκτός αφού έκανα μια λεπτή επέμβαση στην μέση. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο ανύπαρκτος ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης