Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο οι εξ αναβολής συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής.

Στις 17.15 στη Βέροια η «βασίλισσα» του Βορρά θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, σε ένα κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού , ενώ στις 19.30 όλα τα βλέμματα στρέφονται στα Περιβόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Πλατανιά, ο οποίος είναι αρκετά ανεβασμένος, καθώς προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες και διανύει περίοδο φόρμας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στα Χανιά χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμό τους, αφού ο Ντα Κόστα έχει φύγει για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Μποτία επιλέχθηκε να μείνει εκτός για τεχνικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε το ματς, ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα, που επρόκειτο να ανοίξει σήμερα την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του «Καυτανζογλείου» είναι σε κακή κατάσταση, λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

17:15 Βέροια-Λεβαδειακός (NOVA 1)
19:30 Πλατανιάς-Ολυμπιακός (ΝΟVA 2)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης