Μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου θα πρέπει να έχει βρεθεί η λύση στο θέμα του Κυπέλλου προκειμένου να μην υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η δισέλιδη σχετική επιστολή της FIFA έφθασε στην ΕΠΟ, με σχετική κοινοποίηση προς το υπουργείο Αθλητισμού, ώστε όλοι οι αρμόδιοι φορείς να είναι ενήμεροι για τις αποφάσεις της Παγκόσμιας ΣυνομοσπονδίαςΑυτή είναι η ημερομηνία που έδωσε η FIFA ως καταληκτική για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο Ελλάδας και να γλυτώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την έξοδο από τις διεθνείς διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η δισέλιδη σχετική επιστολή της FIFA έφθασε στην ΕΠΟ, με σχετική κοινοποίηση προς το Υπουργείο Αθλητισμού, ώστε όλοι οι αρμόδιοι φορείς να είναι ενήμεροι για τις αποφάσεις της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

«Η χώρα είναι αποκλεισμένη ποδοσφαιρικά, αν μέχρι τις 15 του μηνός δεν αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο» αναφέρει η επιστολή με τη λέξη «SUSPENDED» να κάνει αίσθηση μέσα στο κείμενο!

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής στο ΣτΕ ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 19 Απριλίου, τέσσερις ημέρες μετά την ημερομηνία που έδωσε η FIFA ως dead line.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η επιστολή αναφέρει ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι «αδιάφορη» στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία, καθώς δεν σχετίζεται με τη δική της απαίτηση! Παράλληλα, η FIFA ζητεί να δημιουργηθεί μια διαπραγματευτική ομάδα, ώστε να αναθεωρηθεί όλο το αθλητικό νομοθετικό πλαίσιο από το 1999 μέχρι σήμερα.

Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στην πλευρά του Σταύρου Κοντονή, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δέχεται πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση.

Πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού είναι να πραγματοποιηθεί ακόμη και σήμερα συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις «μεγάλους», ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα μετά τις τελευταίες αναμενόμενες, πλην όμως δραματικές εξελίξεις.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης