Η νεοσύστατη Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων κατέγραψε την πρώτη νίκη της, καθώς σε φιλικό παιχνίδι που ήταν το τελευταίο πριν από την έναρξη των αγώνων της, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο εργασιακό πρωτάθλημα, επικράτησε με 4-1 της ομάδας Νόμος, που αποτελείται από Αθηναίους δικηγόρους.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Καμινίων, σε πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής όσμωσης, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των προσφύγων να παρουσιάζουν δείγματα της προσπάθειάς τους στις προπονήσεις και, κυρίως, να χαίρονται κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Μοχάμεντ Ράμπουα στο 28’ και στο 38΄, ενώ μείωσαν οι δικηγόροι με τον Κοντό στο 55’. Ακολούθησε το 3-1 στο 62΄ με τον Γιούσεφ Αμπέιντ και στο 75΄ το 4-1 από τον Αλί Ιμπραχίμ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο, ώστε να παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερη εικόνα σε επίπεδο συνολικής λειτουργίας στο γήπεδο. Το σημαντικότερο από όλα; Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά, το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας» δήλωσε ο τεχνικός της Α.Ε.Π. Μοχάμεντ Αφάς.

Ο Γιώργος Υφαντής, προπονητής της ομάδας των δικηγόρων, υπογράμμισε: «Ήταν μία όμορφη εμπειρία, έστω κι αν χάσαμε, καθώς αισθανθήκαμε ότι αγωνισθήκαμε για μία σημαντική προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων, που έχουν θέληση και αγωνιστική επιθυμία, παρά τις κακουχίες από τις οποίες πέρασαν και τους ευχόμαστε να ξεφύγουν από τις δύσκολες συγκυρίες που τους επεφύλαξε η ζωή και να πάνε καλά σε όλα τα επίπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης