Στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη.

Ο 24χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη κι έτσι οι «μελανόλευκοι» κινήθηκαν για την απόκτηση του υψηλόσωμου (1.93μ.) τερματοφύλακα, καταφέρνοντας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη Σούπερ Λιγκ ξανά με τον ΟΦΗ»

«Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και εγώ να βοηθήσω, ώστε ο ΟΦΗ να ξεφύγει από την Γ’ Εθνική. Θα δώσω το 100%, ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λιγκ. Σε αυτήν την κατηγορία, την οποία γνώρισα και εγώ μέσω του Εργοτέλη, θέλω να επιστρέψω και προσωπικά. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω ότι συμβαδίζει με το όραμα της ομάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΟΦΗ θα βρω παλιούς μου συμπαίκτες στον Εργοτέλη, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΟΦΗ, και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά» δήλωσε ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης