Την πόρτα της φυλακής θα περάσει εκ νέου ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο δικαστής στο ανώτατο δικαστήριο της Βαλένθια αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για την περίπτωση του παίκτη της Βιγιαρεάλ, παρότι ο Πορτογάλος αμυντικός της ισπανικής ομάδας δήλωσε αθώος για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 23χρονος συνελήφθη τον περασμένο μήνα για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων. Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο δικαστής θεώρησε ότι δεν έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας «προφανούς ρίσκου για την ακεραιότητα» του φερόμενου ως θύματος. Έτσι οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή στο Πικασέντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ έχει θέσει διαθεσιμότητα τον Σεμέδο, χωρίς να αμείβεται, μόλις λίγους μήνες μετά από την απόκτησή του έναντι 14 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα λήξει άμεσα.

Ο Σεμέδο, σύμφωνα με τη δίωξη που του ασκήθηκε, είχε επιτεθεί σε άλλο άτομο με όπλο την περασμένη εβδομάδα, στην έξοδο ενός κλαμπ και στη συνέχεια το απήγαγε με δύο συνεργούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης