Στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κάλιαρι θα συνεχίσει, και επίσημα, την καριέρα του ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Η ομάδα της Σαρδηνίας συμφώνησε με τη Στουρμ Γκρατς και ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ έως το καλοκαίρι του 2022, αντί 650 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ίδιος θα έχει συνολικές απολαβές 4.5 εκατ. ευρώ και μπόνους 1.4 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, ο Λυκογιάννης έπαιξε σε 18 παιχνίδια με τη Στουρμ Γκρατς, έβαλε 2 γκολ, είχε και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της αυστριακής ομάδας είχε έξι τέρματα και πέντε ασίστ σε 81 αγώνες. H Κάλιαρι, ύστερα από 21 αγωνιστικές στη Serie A, βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λυκογιάννης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου πήγε πριν ακόμα κλείσει τα 14 προερχόμενος από τον Άρη Πετρούπολης. Δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του Πειραιά, αλλά απέκτησε αρκετές εμπειρίες στη Super league ως δανεικός στον Λεβαδειακό (2013/14) και τον Εργοτέλη (2014/15). Πήρε μεταγραφή στη Στουρμ το καλοκαίρι του 2015 και από τότε η πορεία του νεαρού αριστεροπόδαρου στόπερ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης