Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε ότι παρέλαβε από τη FIFA πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

Όπως επισημαίνεται, η Ομοσπονδία θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την απόφασή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τονίζεται πως η ΕΠΟ επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με FIFA, UEFA και το υφυπουργείο Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη αν δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των διμερών επαφών της κοινής επιτροπής FIFA-UEFA με την ΕΠΟ με αντικείμενο την υλοποίηση της ατζέντας, που τέθηκε με την από 19/4/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, εστάλη σήμερα στην ΕΠΟ πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την ως άνω απόφασή της, με την οποία υπενθυμίζεται ότι ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής της αφαίρεσης της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ ως μέλους της, που είχε επιβληθεί εξαιτίας των ακραίων παρεμβάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με τη FIFA, την UEFA και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το σύνολο των θεμάτων που η FIFA θεωρεί σημαντικά στην ως άνω απόφασή της. Πριν την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων ουδεμία άλλη εξέλιξη προβλέπεται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης