Ο ήρωας Δανίας, Κριστιάν Έρικσεν, που σημείωσε χατ-τρικ στον θρίαμβο (1-5) των Σκανδιναβών στο Δουβλίνο, αποτέλεσμα με το οποίο εξασφάλισαν θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, δήλωσε ότι θα αλλάξει η ζωή τους έπειτα από αυτήν την πρόκριση.

Ο Δανός μέσος, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι στην Κοπεγχάγη (0-0), δεν έκανε λάθος στο Δουβλίνο. «Είναι απίστευτο να πηγαίνεις τη χώρα σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τρία γκολ σε ένα παιχνίδι play-off» δήλωσε ο 25χρονος Έρικσεν και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλη την καριέρα μου, για όλη τη ζωή μου, πραγματικά. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρίστι με αυτογκόλ και ο Μπέντνερ με πέναλτι στο τέλος σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ των Δανών. «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο Έρικσεν είχε μία απίστευτη απόδοση και κατά πάσα πιθανότητα έπαιξε το καλύτερο διεθνές του παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου» δήλωσε ο Μπέντνερ στους δημοσιογράφους.

Παρά τα κολακευτικά σχόλια των συμπαικτών του για τον κεντρικό ρόλο που είχε στη νίκη, ο Έρικσεν παρέμεινε ταπεινός. «Είναι ένα τρελό συναίσθημα, αγωνιζόμαστε μαζί για τόσο πολύ καιρό από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία» είπε. «Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, δείξαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και αρχίσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο μέσος της Τότεναμ, ο οποίος έχει πετύχει 21 γκολ σε 75 διεθνείς αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης