Το αργότερο έως αύριο το απόγευμα αναμένεται η επιστολή της FIFA με αποδέκτη τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στον οποίο θα επισημαίνει την ανάγκη άρσης της απόφασης με την οποία ματαίωσε τη διοργάνωση στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Στους ανθρώπους της ΕΠΟ είναι γνωστό ότι η επιστολή είναι ήδη έτοιμη και δεν απομένει παρά η κοινοποίησή της, δεν γνωρίζουν όμως -τουλάχιστον έτσι διατείνονται- το περιεχόμενο, ει μη μόνο πως η FIFA θα εμμείνει στην απόφασή της χωρίς να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην προσφυγή που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία και η οποία εκδικάζεται αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, θα δοθεί παράταση μίας εβδομάδας, καθώς έχει κατατεθεί εισήγηση από τον εκπρόσωπο του κλιμακίου της FIFA που είχε έρθει στην Αθήνα, τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Σε περίπτωση δικαίωσης του Υφυπουργείου οι εξελίξεις εναπόκεινται πλέον στην ευχέρεια του κ. Κοντονή, ενώ αν συμβεί το αντίθετο η διοργάνωση θα ξεκινήσει εκ νέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης