Στη μάχη του Europa League ρίχνονται εκ νέου σήμερα οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων.

Στις 22.05 (COSMOTE SPORT 3 HD) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Καραϊσκάκη» τη Γιουνγκ Μπόις, με την ομάδα του Μπέντο να χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να αρκεστούν στην ισοπαλία απέναντι στους Ελβετούς, καθώς, όπως δήλωσε ο τεχνικός τους στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, θέλουν το… τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 20.00 ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν στην «Άμστερνταμ Αρίνα» από τον Άγιαξ (COSMOTE SPORT 4 HD), με την ομάδα του Στραματσόνι να θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που της έχουν απομείνει για την πρόκριση, ενώ την ίδια ώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Φιορεντίνα (COSMOTE SPORT 2 HD) στο «Αρτέμιο Φράνκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μετά τις δύο ήττες από την Καραμπάγκ έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρόκρισης και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένη απέναντι στους «βιόλα» να ψάξει την υπέρβαση.

Τα ματς των ελληνικών ομάδων στην 5η αγωνιστική του Europa League:

20.00 COSMOTE SPORT 2 HD Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ Europa League
20.00 COSMOTE SPORT 4 HD Άγιαξ – Παναθηναϊκός Europa League
22.05 COSMOTE SPORT 3 HD Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις Europa League

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης