Και τυπικά χωρίς τη Βέροια θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν στη Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την αποβολή της «βασίλισσας του βορρά» από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η μακεδονική ομάδα είχε αποστείλει έγγραφο στην εκτελεστική επιτροπή της Football League, με το οποίο γνωστοποιούσε την αποχώρησή της από τη διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια είναι η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από τη Football League, καθώς προηγήθηκε ο Αχαρναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη σημερινή απόφαση για την αποβολή της «βασίλισσας του βορρά», η διοργανώτρια ανακοίνωσε και τη ματαίωση της κυριακάτικης αναμέτρησης της Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 18η-αγωνιστική της Football League.

Η ανακοίνωση για την αποβολή της Βέροιας έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

Η ανακοίνωση για τη ματαίωση της αναμέτρησης Απόλλων Πόντου-Βέροια αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης