Mε στόχο να κάνει το «3 στα 3» στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 και να πραγματοποιήσει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο αποψινό (21.45, ΣΚΑΪ-ΟΤΕ SPORT 1) εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Εσθονία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τις επικρατήσεις επί του Γιβραλτάρ και της Κύπρου θέλει το τρίποντο απέναντι στους Εσθονούς προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή και να πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στην πιο δύσκολη αναμέτρηση του ομίλου, αυτή με τη Βοσνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκριτικά με το ματς της Παρασκευής, ο Σκίμπε αναμένεται να ξεκινήσει με δύο αλλαγές στη σύνθεσή του, καθώς νοκ-άουτ έχουν τεθεί λόγω τραυματισμού οι Τζαβέλλας και Φορτούνης.

Με δεδομένες τις δύο αυτές απουσίες ο Σταφυλίδης λογικά από το κέντρο θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο και ως εκ τούτου ο Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει ως αμυντικός χαφ μαζί με τον Μανιάτη.

Από εκεί και πέρα, ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Γιαννιώτα να είναι στα δεξιά αν δεν προτιμηθεί ο Καρέλης.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα: Καρνέζης – Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης – Παπαδόπουλος, Μανιάτης – Γιαννιώτας, Μάνταλος, Χολέμπας – Μήτρογλου

Εσθονία: Ακσάλου – Τενιάτε, Μπαράνοφ, Κλαβάν, Πικ – Μετς, Κάιτ – Λουτς, Βασίλιεφ, Ζενιόφ – Άνιερ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης