Την πεποίθηση ότι το πλάνο ενίσχυσης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα τής δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους στο άμεσο μέλλον επανέλαβε ο Αντουάν Γκριζμάν, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος». Όπως είχε αναφέρει και στο ντοκιμαντέρ, με το οποίο γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα την απόφασή του να παραμείνει στη Μαδρίτη, ο Γάλλος επιθετικός τόνισε ότι έμεινε ενθουσιασμένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Την προηγούμενη σεζόν κατέκτησα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο μου με το σύλλογο, κάτι που το περίμενα με ανυπομονησία, και τώρα θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αναζητώντας κι άλλες επιτυχίες. Ο σύλλογος μεγάλωσε πολύ από τότε που ήρθα, εγκαινιάσαμε ένα εντυπωσιακό στάδιο που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Μου αρέσει το πλάνο που χτίζουμε, με σπουδαίους παίκτες. Ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ μου εξήγησε τις σκέψεις του για την επόμενη χρονιά και ενθουσιάστηκα. Το πλάνο είναι απίστευτο» δήλωσε ο Γκριζμάν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του «εκτοξεύτηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, στα 200 εκατομμύρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία με την εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε και στις μεμονωμένες αποδοκιμασίες που δέχθηκε από φίλους της Ατλέτικο, στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Εϊμπάρ. «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι φίλαθλοι ήταν ίσως νευρικοί με την αβεβαιότητα (σ.σ. αν θα παραμείνει ή αν θα αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα), είναι λογικό, αλλά έχω μόνο ευχαριστώ να πω στους φιλάθλους μας. Με υποστηρίζουν πάντα κι εγώ προσπαθώ να ανταποδώσω την αγάπη μους μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο, από όταν σας ακούω να τραγουδάτε στο “Wanda Metropolitano”» επισήμανε ο Γκριζμάν, ο οποίος στο περίφημο ντοκιμαντέρ είχε πει ότι κλονίστηκε από τις αποδοκιμασίες αυτές.

Αντιπροσωπεία της Ατλέτικο, με επικεφαλής τον Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, ταξίδεψε στη Ρωσία και στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας, ώστε να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια του Γκριζμάν, αλλά και του Λούκας Ερναντέζ (ως το 2024), αλλά και προσύμφωνο με τον Τομά Λεμάρ, ο οποίος αναμένεται να δεσμευθεί επίσημα με τους κυπελλούχους Ευρώπης μετά το Μουντιάλ, κι αφού πρώτα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης