Η Ονδούρα κατηγόρησε την Αυστραλία ότι κατασκοπεύει τις προπονήσεις της με ένα drone, τροφοδοτώντας νέα ένταση στις μεταξύ τους σχέσεις, πριν από τον καθοριστικό επαναληπτικό αγώνα play-off, για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ονδούρας (FENAFUTH) δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο διάρκειας 18 δευτερολέπτων από ένα drone που πετούσε πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϊ, όπου η ομάδα προπονήθηκε μετά από μακρά πτήση από την κεντρική Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Αυστραλία έβλεπε την επίσημη προπόνηση της Ονδούρας από ένα drone, προκαλώντας ενόχληση ανάμεσα στην ομάδα και την αντιπροσωπεία της Ονδούρας» δήλωσε η FENAFUTH στο Twitter.

Η Ονδούρα αντιμετωπίζει την Αυστραλία, στο ίδιο στάδιο την Τετάρτη το βράδυ, μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στο πρώτο παιχνίδι στο San Pedro Sula την Παρασκευή. «Δεν συμμετείχαμε σε κάτι τέτοιο», δήλωσε εκπρόσωπος της FFA, διαψεύδοντας τους σχετικούς ισχυρισμούς.

Ο προπονητής της Ονδούρας Χόρχε Λουίς Πίντο, είχε επίσης αντιπαράθεση με τα μέσα ενημέρωσης στην αρχή της προπόνησης όταν προσπάθησε να κλείσει την προπόνηση πριν από τα 15 λεπτά ανοικτής πρόσβασης που επιτρέπονται βάσει των κανόνων της FIFA: «Πρέπει να μας δείξουν κάποιο σεβασμό, τους σεβαστήκαμε στην Ονδούρα, πρέπει να μας δείξουν σεβασμό εδώ», φώναξε στα ισπανικά σε φωτογράφους και εικονολήπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης