Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που ορίστηκαν για τους προσεχείς ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League.

Ο Γάλλος Μπενουά Μιγιό θα διαιτητεύσει τον αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζιλιάν Πασελί και Στεφάν Λουζί, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Ζοσέμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα θα διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την ίδια διοργάνωση.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μιγκέλ Μαρτίνεθ και Φρανθίσκο Μαρτίν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ισπανός Ιγκνάθιο Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα.

Όσον αφορά στο Europa League, ο Άγγλος Κρέιγκ Πόσον θα διαιτητεύσει τον αγώνα ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στο Μπακού για τον Γ΄ προκριματικό γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς και Άνταμ Ναν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Άγγλος Κέβιν Φρεντ.

Ο Βούλγαρος Ιβαΐλο Στογιάνοφ θα «σφυρίξει» τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα για την ίδια διοργάνωση με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ίβο Κόλεφ και Βέσελιν Ντομπριγιάνοφ και τέταρτο διαιτητή τον Στέφαν Αποστόλοφ.

Τέλος, ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν θα είναι ο «άρχοντας» στον αγώνα ρεβάνς του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Νέα Σμύρνη για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μίκο Αλάκαρε και Μίκα Λάμπου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φινλανδός Ντένις Άνταμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης