«Υπηρεσιακός» τεχνικός στην Σκωτία ο Μακέι

«Υπηρεσιακός» τεχνικός στην Σκωτία ο Μακέι
Το διευθυντικό στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σκωτίας, Μάλκι Μακέι, πρόκειται να αναλάβει προσωρινά χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας, στην θέση του Γκόρντον Στράχαν, ο οποίος απομακρύνθηκε την Πέμπτη (12/10).

Ο 45χρονος πρώην προπονητής των Γουότφορντ, Κάρντιφ και Γουίγκαν, θα συνδυάσει και τις δύο δουλειές και θα κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο φιλικό της 9ης Νοεμβρίου με την Ολλανδία.

Η... εποχή Στράχαν στον πάγκο της Σκωτίας ολοκληρώθηκε με την από κοινού λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο άλλοτε Σκωτσέζος αμυντικός, Μακέι, ο οποίος έπαιξε και στις Σέλτικ, Νόριτς, προσλήφθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για τα καθήκοντα που ασκεί τον περασμένο Δεκέμβριο, διαδέχοντας τον Μπράιν ΜακΛέρ.

Το 2014 ήταν στο επίκεντρο έρευνας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, για κάποια μηνύματα που είχε στείλει και τα οποία περιείχαν «προσβλητική γλώσσα», ωστόσο, λίγο αργότερα ο Μακέι ζήτησε συγνώμη.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 19:08