Οι πρόεδροι των ΠΑΕ της Super League παίρνουν σειρά στις συναντήσεις του Γιώργου Βασιλειάδη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μετά τα όσα μελανά συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση της επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος, ο υφυπουργός Αθλητισμού απηύθυνε κάλεσμα στους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ της Super League, με στόχο να ακούσει τις απόψεις κάθε πλευράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντεβού, στο γραφείο του Υφυπουργού με τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ορίστηκε για την Τετάρτη (14/3) στις 17:00, ενώ ίδια ώρα την Πέμπτη (15/3) ακολουθούν οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός. Σε δεύτερη φάση, αποφασίστηκε, να κληθούν οι εναπομείνασες ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει: «Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας ρχής. Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης