Η ΠΑΕ ΟΦΗ έγινε -όπως αναμενόταν- η δεύτερη ΠΑΕ της Football League που κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με την Σπάρτη (2-0).

Ο άσος των νικητών -που «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης- διαθέτει ελληνικά έγγραφα (σ.σ. ταυτότητα και διαβατήριο) κι έχει δηλωθεί στην διοργανώτρια αρχή ως Ελληνας, ωστόσο οι ΠΑΕ Αρης και ΟΦΗ ως έχουσες έννομο συμφέρον κατέθεσαν ένσταση, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, κάθε ομάδα δύναται να χρησιμοποιήσει πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι στον «επίμαχο» αγώνα, ο Ντουρμισάι ηταν ο έκτος παίκτης της Λαμίας που εμπίπτει στην συγκεκριμένη διάταξη και πλέον τον λόγο έχει η αθλητική δικαιοσύνη.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχοντας έννομο συμφέρον, προχώρησε την Τετάρτη (22/2), μετά απο ενέργειες του νομικού επιτελείου της ομάδας, στην κατάθεση καταγγελίας-ένστασης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Λαμίας 1964, στο παιχνίδι με την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης