Η είδηση της παραμονής του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, παρά τον αποκλεισμό της από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, όπως ήταν φυσικό, απασχόλησε και τα γερμανικά ΜΜΕ.

Την παραμονή του Γερμανού προπονητή στην τεχνική μας ηγεσία σχολιάζει το κορυφαίο γερμανικό αθλητικό περιοδικό «Kicker», επισημαίνοντας μάλιστα στη διαδικτυακή του έκδοση το γεγονός ότι μερίδα του ελληνικού αθλητικού Τύπου είχε θεωρήσει δεδομένο το τέλος της θητείας του Σκίμπε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ελληνικός Τύπος είχε λογαριάσει χωρίς τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν θα εκπροσωπηθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πλήρως ικανοποιημένος από τη δουλειά του Σκίμπε και θέλει να διατηρήσει στη θέση του τον 52χρονο» έγραψε χαρακτηριστικά το «Kicker».

Το αθλητικό περιοδικό, εκτιμώντας τους λόγους που ώθησαν την ΕΠΟ να αποφασίσει την παραμονή του Γερμανού προπονητή, ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση ο Σκίμπε επανέφερε σε τροχιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Είχε αναλάβει την Ελλάδα μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά για το EURO 2016, όπου η ομάδα έφτασε στο ναδίρ καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας πίσω ακόμη και από τα Νησιά Φερόε.

»Ο Σκίμπε κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και κατέκτησε με τους Έλληνες με μόλις μία ήττα τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από το φαβορί, Βέλγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης