Τον λόγο που συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια των γεγονότων στη Λεωφόρο αποκάλυψε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

 «Το δημοσιοποίησα εγώ, όταν υπήρξε μια υπόνοια ότι μίλησα με τον διαιτητή. Εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησα με δύο παράγοντες του Ολυμπιακού που με κάλεσαν για να μου πουν ότι χτυπήθηκε παίκτης του Ολυμπιακού. Τους απάντησα ότι τα βλέπω αλλά δεν έχω καμία αρμοδιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Από ευγένεια και μόνο δε μπορείς να κλείσεις το τηλέφωνο. Είπα ότι πρέπει να αφήσουν οι πάντες τον διαιτητή να πάρει απόφαση για τον αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης έχει περιοριστικό όρο ο οποίος του απαγορεύει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ο Σταύρος Κοντονής τόνισε: «Εγώ σε δουλειές άλλων δεν εμπλέκομαι. Η εκτελεστική εξουσία θα κάνει τη δουλειά της, όπως και η δικαστική εξουσία.

Κατά την δικαστική εξουσία δεν παραβιάζει το περιοριστικό όρο που έχει δεχθεί. Υπάρχει μια παραφιλολογία που έχει αναγάγει σε προπατορικό αμάρτημα το τηλεφώνημα αυτό. Ουδεμία επαφή είχα ή έχω με διαιτητή παρατηρητή ή μέλους οποιουδήποτε οργάνου όταν βρίσκεται σε διαδικασία απόφασης. Είπα ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης