Μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρουςο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης μέσω των social media.

«Το ταξίδι ξεκίνησε το 1998 στον Ακράτητο….19 χρόνια μετά έχοντας φορέσει 8 φανέλες στην Ελλάδα…#paofc #paokfc #atromitosfc #panthrakikosfc #akratitosfc #levadeiakosfc #asterastripolisfc #panaitolikosfc, …4 φανέλες στο εξωτερικό #burnleyfc #leccefc #dinamozagrebfc #celtafc ..έχοντας υπάρξει μέλος όλων των εθνικών ομάδων (παίδων, νέων, ελπίδων, ανδρών) με αποκορύφωμα αυτή του euro το 2004 αλλά και της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου την ίδια χρόνια #nationalteam…έχοντας κερδίσει τιτλους και βραβεία εκ των οποίων 3 φορές ο καλύτερος της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από περίπου 500 επίσημα παιχνίδια και 150 γκολ σε όλες τις διοργανωσεις το “ταξίδι” φτάνει στο τέλος. Γεμάτος εμπειρίες στη βαλίτσα μου, εικόνες στο μυαλό μου και συναισθήματα στην καρδιά μου ευχαριστώ όλους. Προπονητές και συμπαίκτες. Προέδρους και ποδοσφαιρανθρωπους. Φίλους και εχθρούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παπαδόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης