Κρίσιμο αναμένεται το σημερινό ΔΣ της Super League,(Τρίτη 23/8, 14:30) το οποίο πραγματοποιείται δίχως την παρουσία προέδρου, μετά την παραίτηση Στράτου.

Αυτό συμβαίνει, γιατί Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μαζί με κάποια άλλα μέλη του συνεταιρισμού όπως ο Παναιτωλικός και ο Πλατανιάς, θα τονίσουν στη σημερινή συνεδρίαση, ότι είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί η εκλογή προέδρου στη Λίγκα, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε άλλη κουβέντα για τα τρέχοντα ζητήματα και κυρίως η αναβολή του πρωταθλήματος, που αποτελεί το θέμα της σημερινής συνεδρίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα υπάρχουν το σενάριο, ο Χρήστος Δάρας που εκτελεί χρέη αναπληρωτή προέδρου, να εκφράσει την άποψη ότι δεν είναι αναγκαία η εκλογή προέδρου και ότι θα πρέπει να συνεχίσει ο ίδιος στο τιμόνι.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη NOVA, το συνδρομητικό κανάλι έχει δώσει ήδη κάποια χρήματα στις ομάδες και δεν προτίθεται να δώσει άλλα, αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ έχει σταλεί και εξώδικο στη Λίγκα μετά την απόβαση για αναβολή της πρεμιέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης