Η Σταντάρ Λιέγης δεν θέλει να διακόψει τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Λαΐφη, προκειμένου ο Κύπριος αμυντικός να παίξει στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, η ομάδα της Λιέγης έχει προτάσεις για να παραχωρήσει τον διεθνή άσο σε Τορίνο ή Σαμπντόρια, αλλά τον υπολογίζει και σκοπεύει να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της -τουλάχιστον- έως το τέλος της σεζόν. Οι Βέλγοι απέκτησαν τον Λαΐφη από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 με διετή δανεισμό.

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ολοκληρώνεται ο διετής δανεισμός και ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, Ολιβιέ Ρενάρ, τόνισε ότι η διοίκηση θα καταβάλει το 1,8 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «La Derniere Heure» τόνισε: «Έχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα όσο και του Λαΐφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται, για τους δύο παίκτες».

Με τη σειρά του, ο Λαΐφης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Σταντάρ: «Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στη Λιέγη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης