Δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο περυσινός κάτοχος του τροπαίου, Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους δύο «δικεφάλους», η ΑΕΚ θα βρει στον… δρόμο της τον Ηρακλή., ενώ ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του για να βρεθεί στα ημιτελικά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του φιλόδοξου φέτος Πανιωνίου.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες είναι διπλοί και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 – 28 Ιανουαρίου, και οι επαναληπτικοί στις 3 – 4 Φεβρουαρίου και 11 – 12 Φεβρουαρίου.


Τα ζευγάρια:

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
AEK-Ηρακλής
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικράτησαν διαφωνίες και γκρίνια πριν τη διαδικασία με αφορμή το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γίνει η σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου από εκπροσώπους των ομάδων.

Στο πλευρό του «τριφυλλιού» τάχθηκαν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, εντούτοις τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής πραγματοποίησε την κλήρωση, με το αίτημα του ΠΑΟ να πέφτει στο… κενό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης