Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποκλίνεται στο ταλέντο του Κιλιάν Μπαπέ, τον χαρακτήρισε ως την μεγάλη αποκάλυψη του ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε πως ο 18χρονος Γάλλος σταρ έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Ο θρυλικός Αργεντινός σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «As» τόνισε για τον νεαρό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ο Μπαπέ για εμένα είναι η μεγάλη αποκάλυψη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος πως έχει τις δυνατότητες να γίνει ο κορυφαίος του κόσμου. Είχα πει στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως πρέπει να τον πάρει στη Ρεάλ, καθώς είναι το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο. Είχε συμφωνήσει, αλλά μου είπε πως έχει στην ομάδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι λάθος, γιατί ο Κριστιάνο τελειώνει την καριέρα του, ενώ ο Μπαπέ μόλις τώρα ξεκίνησε και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Ντιεγκίτο μίλησε για τη «χρυσή μπάλα», την οποία έχουν μονοπωλήσει οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι: «Είναι δύσκολο να δίνεις τη χρυσή μπάλα μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Εχει καταντήσει βαρετό να παίρνουν τη διάκριση συνέχεια ο Κριστιάνο και ο Μέσι» ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα, για να ξεκαθαρίσει όταν έγινε αναφορά στο γεγονός πως στη δική του εποχή οι μη Ευρωπαίοι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τη Χρυσή Μπάλα: «Θα την είχα πάρει περισσότερες φορές από τον Κριστιάνο και τον Μέσι»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης