Την Κυριακή, με κοινή ώρα έναρξης για όλα τα ματς στις 19.00, θα διεξαχθεί η προτελευταία στροφή (29η) της κανονικής περιόδου του φετινού «μαραθωνίου» της Super League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, την ώρα που ο δεύτερος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ θα δοκιμάζεται στα Περιβόλια απέναντι στον πάντα μαχητικό Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη Λιβαδειά, κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό, που «καίγεται» για τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Για τον ίδιο λόγο, μονόδρομος αποτελεί για τον Ηρακλή η νίκη απέναντι στον αδιάφορο Παναιτωλικό, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον,  όσον αφορά στη μάχη της παραμονής, παρουσιάζει και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και την Ξάνθη, δεδομένου ότι οι «βυσσινί» δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους.

Τέλος η ήδη υποβιβασμένη Βέροια θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Πανιώνιος θα δοκιμαστεί στην έδρα της Κέρκυρας, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τις τελευταίες αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ (19:00)

(Βέροια) Βέροια-Αστέρας Τρίπολης NOVA SPORT 1

(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Παναιτωλικός NOVASPORT 24

(Κέρκυρα) Κέρκυρα-Πανιώνιος NOVA SPORT 3

(Λάρισα) ΑΕΛ-Ξάνθη NOVA SPORT STORIES

(Λιβαδειά) Λεβαδειακός-ΑΕΚ NOVA SPORT 5

(Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA SPORT 2

(Α. Νικολαίδης) Παναθηναϊκός-Ατρόμητος NOVA SPORT 4

(Περιβολίων) Πλατανιάς-ΠΑΟΚ NOVA SPORT EXTRA

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης