Σε ένα σκληρό αγώνα το Μεξικό επικράτησε 2-1 της Νέας Ζηλανδίας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η ομάδα της Ωκεανίας αιφνιδίασε τους Μεξικανούς και κατάφερε να προηγηθεί στο 42’ με γκολ του Γουντ.

Στο δεύτερο μέρος όμως το Μεξικό αντέδρασε πέτυχε δύο γκολ και έφτασε στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, αφήνοντας χωρίς βαθμούς τη Νέα Ζηλανδία. Το 1-1 σημείωσε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 54’, ενώ το 2-1 διαμόρφωσε στο 73’ ο Περάλτα. Το Μεξικό με αυτό τον τρόπο έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαιτητής από την Γκάμπια Μπακαρί Γκασαμά έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τόμας, Μπόξαλ και Ρέγες, για τη σύρραξη των ποδοσφαιριστών στο τρίτο από τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων.

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Ταλαβέρα, Σαλσέδο (33΄ Ε. Μορένο, 68΄ Μάρκες), Αραούχο, Αλάνις (46΄ Ε. Ερέρα), Ντιέγκο Ρέγες, Φαμπιάν, Νταμ, Ακίνο, Ζιοβάνι ντος Σάντος, Χιμένες, Περάλτα.

Νέα Ζηλανδία (Άντονι Χάντσον):
Μαρίνοβιτς, Ίνγκαμ (82΄ Πάτερσον), Μπόξαλ, Ντουράντε, Σμιθ, Γουάινι, ΜακΓκλίντσεϊ, Τόμας, Ρόχας (73΄ Μπαρμπαρούσης), Λιούις (58΄ Τουιλόμα), Γουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης