Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Γιάννου. Ο 28χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Γκουανγκζού συμφώνησε με την ομάδα της Λάρνακας και αναμένεται σήμερα ή αύριο στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές.

O Γιάννου άρχισε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακολούθως έπαιξε στην Καβάλα (2009-11) μετρώντας 14 ματς και 1 γκολ. Στην συνέχεια, έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ. Στον σύλλογο τη Θεσσαλονίκης έκανε 26 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 3 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τον Πλατανιά (9 ματς, 1 γκολ) και από το 2013 μέχρι το 2015 ανήκε στον Πανιώνιο. Σε 60 αναμετρήσεις είχε σκοράρει 13 φορές και κάπου εκεί είχε αρχίσει να κάνει πολύ πιο αισθητή την παρουσία του στα γήπεδα της Ελλάδας. Το 2015-16 αγωνίσθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου σε 30 παιχνίδια παραβίασε την αντίπαλη εστία 14 φορές, πριν μετακινηθεί στην Κίνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης