Ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά από συνάντηση που θα έχει με τους ιδιοκτήτες της Χαλ την Τετάρτη. Οι «τίγρεις» γνώρισαν τη συντριβή 7-1 από την Τότεναμ, στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε:

«Θα μιλήσω με τους ιδιοκτήτες την Τετάρτη, θα μιλήσω στους παίκτες και τους οπαδούς. Πρέπει να σκεφτώ και να δω ποια είναι η καλύτερη λύση όχι μόνο για το σύλλογο, αλλά και για μένα ως προπονητή και για την καριέρα μου. Οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές. Πρέπει να αποφασίσω. Ο σύλλογος πρέπει να γνωρίζει και να αρχίζει να κάνει πράγματα διαφορετικά από το περασμένο καλοκαίρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σίλβα ευχαρίστησε τους οπαδούς της Χαλ για την υποστήριξή τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της θητείας του, καθώς τον καλούσαν να μείνει στην ομάδα, παρά την συντριβή από την Τότεναμ. «Έχω μεγάλο σεβασμό στους οπαδούς. Με υποστηρίζουν, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τον σύλλογο. Από το πρώτο μου παιχνίδι κιόλας, όταν τους ζήτησα να έρθουν να κάνουν το γήπεδο μας δύσκολο για κάθε αντίπαλο και ήταν φανταστικοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης