Ο Ανχελ Ντι Μαρία δεν είναι πολύ αισιόδοξος για την δική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι. «Δεν με βλέπω μέσα. Ο Σαμπάολι μας είπε ξεκάθαρα ότι ο μόνος βέβαιος είναι ο νάνος (Μέσι), οι άλλοι πρέπει να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε μία θέση. Δεν αισθάνομαι ότι έχω μία εξασφαλισμένη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν το έκανα αυτό, θα ήταν λάθος σκέψη. Θα χαλαρώσω και δεν θα το σκέφτομαι», είπε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι, από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου.

«Είμαστε κοντά στο Μουντιάλ. Ετσι κάθε παιχνίδι που παίζεις με τη ομάδα σου είναι σημαντικό. Επιπλέον, λόγω της ηλικίας μου, μπορεί να είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο μου. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα. Ο Χόρχε βλέπει κάθε παιχνίδι. Σημειώνει, έχει ερωτήσεις, πηγαίνει να δει παίκτες σε κάποια παιχνίδια», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να κατακτήσουμε το κύπελλο, θα ήταν καλό τέλος μετά από τρεις χαμένους τελικούς. Είναι ο μόνος τρόπος για να επουλωθούν οι πληγές. Αυτός είναι ο στόχος», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης