Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου με τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος φεύγει αφήνοντας αιχμές για τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Μετά από συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον Παύλο Μητρόπουλο, έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, η οποία ολοκληρωνόταν στις 30/6/2017. Ο ποδοσφαιριστής μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Παύλο Μητρόπουλο για την παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μητρόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς ή ευτυχώς πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ τον ΟΦΗ για τη συνεργασία που είχαμε και ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη που πραγματικά παλεύει για την ομάδα. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι μου στερούσαν το πάθος και την αγάπη που είχα να αγωνίζομαι κάθε Κυριακή και να βοηθάω την ομάδα και εκτός αυτού με κατηγόρησαν για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα που δεν έγινε ποτέ…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης