ΟΦΗ: Στον πάγκο ο Παπαδόπουλος για ακόμη τρία χρόνια

ΟΦΗ: Στον πάγκο ο Παπαδόπουλος για ακόμη τρία χρόνια
Υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΟΦΗ, καθώς τη Δευτέρα η ηρακλειώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 46χρονο τεχνικό για τρία επιπλέον χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

»Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ''είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εμπιστεύονται έναν προπονητή, ο οποίος αγαπάει τον σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε. Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται''».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 12:03