Η διοργανώτρια αρχή και η Νοva φαίνεται ότι βρήκαν σημείο επαφής στις διαφορές τους, όπως προέκυψε μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο στη Super League.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνδρομητική πλατφόρμα συμφώνησε να καταβάλει τα οφειλόμενα ποσά, δηλαδή 4,2 εκατομμύρια ευρώ συν το ΦΠΑ του Οκτωβρίου (900.000 ευρώ) σε πέντε δόσεις, ως το τέλος της περιόδου. Επίσης, προς εξομάλυνση οδεύει και το θέμα με τις ρήτρες που ήθελε να ενεργοποιήσει η Nova λόγω της αναβολής των τριών αγωνιστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε η αναβληθείσα 11η αγωνιστική, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, να διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017. Να σημειωθεί ότι πρώτα θα διεξαχθούν οι αναβληθείσες αγωνιστικές του πρώτου γύρου και ύστερα θα ξεκινήσει ο δεύτερος. Η 1η θα τελεστεί 3-5 Ιανουαρίου και η 2η το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου, ενώ αυτό το σαββατοκύριακο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, στην οποία αφανίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League, στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, η οποία συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 11η αγωνιστική ημέρα (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης